Tritonic — The Return

Am adaugat iar linkul catre siteul editurii Tritonic. Se pare ca s-a lucrat intens si acum exista, este usor de folosit, nu mai are nici una dintre problemele anterioare, ori aproape nici una (la anumite pagini scrisul se suprapune peste imaginea copertii, presupun ca se poate remedia usor…). Design minim (din pacate nu in ideea unui design minimalist, ci a unuia inexistent), singura gaselnita estetica fiind cea a cartii cu paginile indoite in forma de inima.
Plusuri—usor de folosit; se gasesc toate cartile aparute si pot fi accesate utilizind diversi termeni de cautare, ori in diverse categorii; se poate comanda orice carte chiar pe site.
Minusuri—doar citeva dintre carti au descrieri si doar citeva dintre descrieri sint suficiente si atragatoare; nu exista prezentari de autor (astea doua criterii fiind puternice instrumente de marketing pentru citiorii care nu cunosc totul despre toate cartile!); nu exista mentiuni despre premii (un alt instrument puternic), iar printre cartile aparute la Tritonic sint citeva premiate!; nu exista un calendar de evenimente si din cite stiu in vara asta a fost un program de lansari si tur de carte sustinut (nu toti cititorii au rabdarea ori initiativa sa citeasca bloguri pentru a se tine la curent—in plus, chiar si cei care citesc blogurile vor gasi informatia mai usor pe site, intr-un singur loc neschimbat, decit cautind printr-o arhiva de blog).
Si ma opresc aici, nu vreau sa se considere ca sint gigi contra. Ma bucur ca exista un site, este un inceput si se poate oricind imbunatatii. Sa fie intr-un ceas bun!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s