Radharc

Au trecut deja trei ani de la aparitia antologiei Radharc, la editura Millenium Press. Asa ca tot am inceput cu linkurile si multumirile, poate ca e mai bine sa o fac acum decit sa uit pina in toamna. Radharc este ultima antologie a grupului KULT, publicata la patru ani de la scriere si trei de la destramarea grupului. Cuprinde texte intr-un univers comun, scrise de Ana-Maria Negrila, Bogdan Bucheru, Jean-Lorin Sterian si Costi Gurgu.

 

Multumiri in primul rind lui Horia Ursu si Bogdan Bucheru pentru efortul de a o scoate pe piata intr-un final. Apoi, tuturor celor care au cumparat si au citit cartea. Dar in mod special celor care si-au spus parerea:

Michael HaulicaObservatorCultural

Mircea PricajanFamilia

 

De asemenea, puteti citi online doua din cele patru texte cuprinse in antologie:

Ana-Maria Negrila—De acum si pina-n noapte

Costi Gurgu—Calea Hartilor 

 

Oricine mai are o opinie despre antologie, antologatorul, editorul si in primul rind scriitorii vor fi bucurosi sa o “auda”. Ideal ar fi fost ca dupa lansare, cei patru autori sa fi petrecut ceva timp impreuna, intr-un tur prin tara. Din pacate, nici macar la lansare nu am reusit sa fim impreuna, prezenta fiind asigurata doar de Ana-Maria si Lorin. Asa incit, in lipsa intilnirilor cu cititorii, Internetul este o unealta buna pentru a afla pareri despre cartile publicate.

Advertisements

2 Comments

  1. Te-as ruga daca se poate sa scrii ceva si despre Cronicile Singelui ,daca asputea sa fac rost de aceasta antologie as da oricit pe ea ,am citit lucruri bune despre ea.Give more information.

  2. “Cronicile Singelui” au fost tiparite intr-o editie foarte mica, de colectie. Nu cred ca mai exista de vinzare la librarii, ori edituri, singura sansa fiind sa iei legatura cu unul dintre colectionari. S-ar putea ca Horia Ursu sa aibe ceva informatii, desi nu editura lui a publicat cartea.

    Exista planuri de retiparire, dar nu stiu pentru cind si sub ce format. Imediat ce voi afla mai multe, voi reveni.

    Pina atunci, daca cineva are “Cronicile Singelui” si vrea sa le vinda, ori sa le imprumute, poate anunta aici.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s