Speed Sunday!

Ei bine, asa cum mentionam si mai devreme, pentru ca vara nu a fost prea prietenoasa pina in august, si abia acum a inceput sa se mai insenineze si sa se mai incalzeasca, incercam sa profitam in fiecare weekend cu zile insorite, ori macar pe jumatate insorite. Spun “baietii” ca deja din iulie s-a depasit recordul de ploaie pe vara, in Canada, asa ca ce a fost de atunci incoace este considerat un “bonus”, pentru ca cel putin pentru urmatorul secol recordul sa nu mai fie “batut”.

 

 

Duminica trecuta am fost pentru prima oara la Canada’s Wonderland, un parc de distractii de linga Toronto. Este considerat cel mai mare parc din Canada si printre primele trei din America de Nord. Are peste 200 de jocuri, dintre care 65 sint de genul “thrilling rides”, adica rollercoasters si alte chestii care te invirt, rasucesc, rastoarna si arunca. Mai exista si un “Splash Park”, adica o zona in care sint numai chestii pe apa si toata lumea este la slip si slapi. Anul asta au deschis “The Behemoth”, cel mai mare rollercoaster din lume la ora actuala, o chestie care-ti da “thrills” numai privind-o.

 

Cel mai mult mi-a placut “White Water Canyon”, adica “rafting” pe un riu relativ tumultuos, si “Timberwolf Falls”, un rollercoaster pe apa, in care cazi intr-o cascada de 20 m asa cum vezi in filme cind barca este luata de curent si nimereste in cea mai apropiata cascada, numai ca la final noi eram tot in barca si nu trebuia sa inotam spre mal, desi eram la fel de uzi ca si cind…

Oricum, iata si niste poze de la evenimentul “Wonderland”!

Advertisements

2 Comments

  1. Faine poze !

  2. Mersi, voicunike. Penultima este in fata autobuzului cu care am mers la Wonderland. Iar ultima este in metrou, dupa ce ne-a lasat autobuzul la un capat al metroului si ne-am indreptat spre Dundas Square, sa terminam ziua cu o bere la Hard Rock Cafe.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s