Surpriza Bibliotecii

De obicei comand mai multe carti deodata de la TPL (Toronto Public Library) pentru ca timpii de asteptare difera si pot varia de la doua saptamini la un an, asa ca vreau sa-mi asigur materialele de lectura din timp.

 

Am primit ieri telefonul prin care sint anuntat ca mi-au sosit din comenzile plasate saptamina trecuta si azi mi-am facut drum la Toronto Reference Library (biblioteca mea de cartier) sa le ridic.

Ei bine, de data asta am comandat 46 de titluri si astazi ma asteptau la biblioteca 46 de titluri!

Nu numai ca nu aveam cum sa transport acasa atitea tomuri, dar nici nu am cum sa le citesc pe toate intr-o luna jumatate. Baietii ti le imprumuta pentru trei saptamini, dupa care le mai poti amina pentru inca trei saptamini. Asa ca am ales 26 din ele si restul le-am lasat pentru mai tirziu. Un singur roman, un singur manual si restul graphic novels, pe care le parcurg mai rapid. Mi-am aranjat pe site-ul lor sa le ridic la date diferite, cite un roman insotit de citeva graphic novels de fiecare data. Probabil ca urmatoarea comanda o s-o plasez abia in noiembrie.

TPL, I love ya!

Advertisements

6 Comments

 1. hoollyy cow..mama ce de comics..walking dead/ul cred ca e 52-ul sau 53ul ca inca nu am facut rost de ele..oricum parca se cam lungeste treaba si de pe la 49 nu m-a mai prins ca inainte(si am crezut ca la 50 se incheie treaba)
  sus vad niste manga Monster, oo si linga cumva e Berserk-ul?
  ohohoh si un scalzi, fabulos
  un numar din fables…cele 4 cu Y nu stiu ce sunt
  cea de pe linga Losers pare un Vertigo..ar fi genul lor de desen
  in dreapta in colt, cu verde e Incal?parca Moebius o desenase..
  mai sunt niste carti pe stanga sus si nici alea nu stiu ce`s:-?

 2. La “Walking Dead” spune volumul 4. Marturisesc ca-i primul meu “Walking…”, asa ca nu stiu sa-ti dau mai multe detalii. Dar am vrut sa vad despre ce e vorba.
  Linga Monster nu e Berserk (pe care apropos, nu l-am citit dar am vazut anime-ul pe dvd). Anyway, in dreapta este “Eden”, vol 1, de Hiroki Endo si intre ele este “Japan” de Buronson si Kentaro Miura.
  Cu Scalzi merg in continuare pentru ca mi-a placut mult “Old Man’s War”.
  Cele cu Y fac parte dintr-o serie Vertigo, SF apocaliptic, intitulata ” The Last Man”. Mie imi plac foarte mult, chiar daca nu este o serie foarte originala. Dar povestea este buna.
  Da, Incal este de Jodorowsky si Moebius.
  Iar cartile din stinga sus sint o serie horror japoneza intitulata “Museum of Terror”. Am luat volumele 1, 2 si 3.
  Iar intre ele si Monster este “Uzumaki”, un horror japonez interesant. Nu m-a incintat prea tare, dar ei spun ca este de referinta. Stiu ca am vrut sa vad si filmul acum un an sau doi si nu am rezistat pina la capat.

 3. hmmm..si ce bine semana cu berserk…animeurile sunt slabute pe linga ce poate manga/ul ,plus ca inca e in lucru…acum am realizat ca de fapt scrie japan pe ea, nu vazusem din prima
  am auzit si de eden dar cred ca nu am citit nimic..hmm si am auzit de y the last man , inainte sa-mii crape hdd-ul strangeam desi nu am citit, acum insa nu am mai cautat
  museum of terror imi suna cunoscut 😕
  oooooo..uzumakii..am vazut si eu partial filmu…ceva nedefinit…nu mi-a placut..poate cartea e mai buna
  depinde ce numere sunt cuprinse in volumul ala 4 de la walking dead, eu le-am prins la bucata nu mai multe la un loc, si pot spune ca e atragator pina la un punct…si din pacet nu s-au oprit, sau poate asta e si farmecu…pina pe la numaru 40 cum ziceam merge bine,apoi mai ies unele personaje din scena…

 4. ce babalache sunt, nu m-am prins ca se mareste poza :))

 5. Ah, si am uitat, aia mica de jos, stinga, de linga Fables, este tot o manga intitulata “The Kurosagi corpse delivery service”, vol 1. Packaging-ul misto, cu coperta din carton reciclat si culori in aceeasi tonalitate cu cartonul. Ideea bestiala cu “corpse delivery”-ul. POvesti dragutele, dar din pacate repetitive si fara nimic surprinzator dupa surpriza din primul numar, pina la numarul cinci unde se termina volumul 1. Ma asteptam la ceva mai spumos si intr-un crescendo. Poate volumul 2…
  Sint pe terminate cu Scalzi, “Ghost Brigades” si este in continuare foarte bun. Imi place tipul. Asa ca ieri tocmai mi-am cumparat de el “The Android’s Dream”, care era la o reducere substantiala in Indigo, de la $33 la $5.

 6. wow mama…ce mai reducere…am auzit de corpse delivery service dar nu am citit…scalzi, da, are un iz specific, care te atrage mereu


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s