AGES OF WONDER

Astazi am primit coperta antologiei “Ages of Wonder”, care va fi publicata de DAW Books, cu permisiunea de a o posta, trimite si altora, ori printa. In continuare, data oficiala a lansarii a ramas undeva la sfirsit de martie 2009. Mi-ar fi placut sa va vad pe toti la lansare!

 

ages_of_wonder_front_cover

Advertisements

12 Comments

 1. hmmm..nu e chiar extraordinara dar merge 🙂 si ai sa mergi la lansare? te-au invitat? ai zis da? 🙂

 2. Faina coperta! Mi-ar fi placut ca in loc de capul sfinxului sa te vad pe tine, ca si debutant absolut in SF-ul americano/canadian. Si, undeva pe dupa pietrele de la Stonehenge, poate ca sunt si eu…

  La lansare sigur o sa fiu si eu… daca s-o tine in Toronto. Felicitari si la cit mai multe povestiri si romane publicate la nivel profesionist.

  (semnat: Catalin, care tocmai isi ascute pixul pentru a scrie si el ceva; speram sa fie si altceva in afara de programe in C#)

 3. @kyo — nu m-au invitat inca, pentru ca nici data nu este fixata cu precizie. Dar pentru lansarea din Toronto probabil ca o sa-mi fac timp.
  Intr-adevar, coperta nu este extraordinara dar nu am avut inima sa le spun. Ce-mi displace in special este culoarea albastra, care nu are nici o legatura cu nimic din colaj—sfinxul este galbui, piramida este galben-bej, Stonehenge este alb-gri-galbui, coloanele alea grecesti ar trebui sa fie alb-galbui, iarba verde!
  @Catalin — Le-am propus sa-mi puna fata pe coperta, dar nu au avut nici un fotograf bun in Toronto. Poate data viitoare…
  Mersi, mersi, si bafta multa si tie.

 4. By the way, asta e coperta finala? Sau au mai multe versiuni (din care probabil ca ei vor fi cei vare vor alege)? Desi, daca au spus ca poti trimite coperta peste tot unde crezi de cuviinta, s-ar putea ca, intr-adevar, aceasta sa fie “fatza” cartzii…

 5. Rob a spus ca asta este versiunea finala. Ne mai trimisese una saptamina trecuta, dar fara dreptul de a o arata si altora. Azi ne-a spus ca in fine editura s-a hotarit asupra versiunii finale si ca asta e. Eu nu vad nici o diferenta intre prima si cea de aici, dar ma bucur ca s-a mai facut un pas mic spre momentul final.

 6. Si eu, si eu vreau la Toronto! Si mai repede…
  E ok daca preiau si eu coperta pentru o stire?
  Multumesc

 7. @aspoiu — te anunt cind voi stii ceva sigur despre data lansarii. Cit despre coperta, sint 99,99% ca este OK, asa ca please si mersi frumos.

 8. Nu am cuvinte sa-mi exprim bucuria pentru tine ,este un pas important si in sfirsit o recunoastere a valorii tale,good for you! din tot sufletul as fi vrut sa fiu la lansare dar distanta este prea mare si bugetu’ extrem de strimtorat dupa Gaudeamus,poate data viitoare!

 9. Voicu, da, imi pot inchipui ca Gaudeamus ti-a mincat banii de avion! Sa-i spun lui Horia sa lase preturile alea mai jos…

  Mersi mult, esti un dragut. Poate ca ne vom intilni la anu’, la Worldcon, in Montreal. Oras frumos, provincie si mai frumoasa si e o conventie internationala totusi…

 10. n-arata rau… pentru o prima publicatie profesionista transoceanica 🙂
  nici eu nu ma dau in vint dupa albastru, dar merge, zau ca merge! va fi direct mass-market sau trade? abia astept sa o cumpar!
  cit despre preturile de la tirg, sa stii ca anul asta am fost generos (la sfatul lui Mike) si-am redus tot, inclusiv titlurile noi, cu 30-50%. am fost, practic, intre cei mai ieftini bookselleri din tirg 🙂

 11. Din cite stiu, este direct mass-market.

  Te cred ca ai facut reduceri. Dar daca pretul normal al unei carti este cit un bilet de avion transoceanic, atunci 30-50% din el nu mai pare atit de generos, eh!

  Horica, am inteles ca ai facut vinzari frumoase la Tirg. Felicitari si La Multi Ani si pe calea asta. Sper ca atunci cind i-ai cinstit pe baeiti cu palinca, ati ciocnit un paharel si pentru mine.

 12. […] din Totonto Stiu ca e deja veche stirea asta, dar pe aici cred ca s-au strecurat unele erori, asa incat ma vad nevoit sa fac unele precizari, […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s