Primul meu King

In revista Suspans tocmai a aparut o ancheta condusa de Mircea Pricajan pe subiectul Primul meu Stephen King. Puteti citi acolo experientele a 18 nume din literatura romaneasca, printre care Oliviu Craznic, Stefana Czeller, Mihail Galatanu, Radu Pavel Gheo, Ana-Veronica Mircea, Mihai-Dan Pavelescu, Liviu Radu si subsemnatul printre multi altii. O lectura captivanta despre contactul cu si reactia noastra la opera maestrului King.

Advertisements

4 Comments

  1. Mulţumesc mult de participare, Costi! Abia aştept cartea cea nouă. Felicitări!

    • Cu cea mai mare placere si mersi frumos. Si eu abia o astept.

  2. Poate ca mai mult decit Mircea eu astept cu cel mai mare interes aparitia cartii tale, Costi, Marturisesc cu mina pe inima ca l-am batut mereu la cap pe Horia cu vesnica intrebare- Cind apare cartea lui Costi?- si chiar am incercat o propunere de coperta pe care o poti gasi pe blogul meu -fansf- si plus pe Maic cu intrebarea cind este gata redactata sa plece la tipar, iar singurul lucru pe care il regret este ca nu te pot intilni la tirg ca sa iti “fur” un autograf. Cred ca va fi in fruntea topului cartilor de citit dupa tirg. Din inima Felicitari!

    • Nicu, nici nu stii cit de fericit ma faci. Am vazut variantele propuse si sint magulit si incintat. Multumesc mult. Si mie imi pare rau ca nu o sa fiu la lansare. O sa-ti dau un autograf cind mai trec prin tara.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s