Vocile Torontoului

Am deosebita placere sa anunt ca in ziua de 29 septembrie va avea loc la Toronto Reference Library lansarea editiei de anul acesta al jurnalului literar Voices—New Writing from Toronto al grupului de scriitori Toronto Writers’ Co-op, publicat in colaborare cu Biblioteca Publica a orasului Toronto. Jurnalul este de fapt o antologie anuala de citeva sute de pagini care prezinta publicului noile sperante ale scenei literare din Toronto.

In aceasta editie este cuprins si un fragment din nuvela mea Copiii Domnului, nuvela aparuta initial in antologia KULT, Vremea Demonilor si premiata in 2004 cu Premiul Conventiei Nationale de SF&F pentru cea mai buna nuvela.

Prima lor optiune a fost povestirea Cenusa (povestire aparuta in Romania in volumul personal Cronici de la capatul pamintului), pe care din pacate nu am avut-o gata la termenul stabilit de ei. Asa ca le-am propus Copiii Domnului si spre marea mea bucurie noua propunere a fost acceptata.

Toronto Writers’ Co-op a fost infiintat ca un grup de scriitori al Universitatii din Toronto (U of T) in 2006. In 2010 a devenit partener cu Bibiloteca Publica din Toronto si astfel a luat amploare si a devenit una dintre cele mai importante miscari literare din Toronto. Printre scriitorii consacrati invitati la lucrarile grupului s-au numarat Dan Hill, Derek Finkle, Howard Engel, Magie Dominic, Chris Finn, Don Mckay, Linda Griffiths, Nino Ricci, Linwood Barclay si multi, multi altii.

Advertisements

8 Comments

  1. Super!:)

  2. Felicitări şi la mai mare, Costi!

  3. Bravo, Cosi! Dă-i bătaie!

  4. […] Gurgu scrie pe blogul lui, Vyrclozone, că o să apară într-o antologie a scriitorilor din […]

  5. […] Gurgu scrie pe blogul lui, Vyrclozone, că o să apară într-o antologie a scriitorilor din […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s