Stiri despre Ingeri si molii

Dupa aparitia in AGES OF WONDER, apoi in al doilea numar al revistei Galileo, povestirea Ingeri si molii a ajuns nominalizata pentru premiile Galileo, sectiunea Cea mai buna povestire. Alegerea premiantilor s-a desfasurat in patru etape si a fost facuta de catre cititorii/abonatii revistei Galileo. Lista de propuneri de la care s-a pornit cuprinde nume  grele ale literaturii SF&F romanesti cu nu mai putin de 71 de propuneri de povestiri si 12 volume de proza. Concurenta acerba.

Premiantii vor fi anuntati la tirgul de carte Bookfest, in cadru festiv. Pina atunci, tensiune si unghii roase.

Mai mult, zece dintre povestirile propuse au fost adunate intr-o antologie intitulata PREMIILE GALILEO 2011 si publicata de Millennium Press.

Ati observat ca am declarat cu modestie inca din primul paragraf ca Ingeri si Molii a fost nominalizata, nu doar propusa pentru premii. Ei bine, de aceea am si aminat atit de mult stirea. Prezenta povestirii mele in antologie imi certifica ca a trecut cel putin de prima etapa, adica cea a propunerilor si ajuns printre nominalizate. Daca a fost si printre finaliste, nu am cum sa stiu, dar este un sentiment glorios sa-mi vad textul in antologia PREMIILE GALILEO 2011 alaturi de George Anania, Oliviu Craznic, Michael Haulica, Mircea Oprita, Liviu Radu, Cristian-Mihail Teodorescu, Stefana Cristina Czeller, Florin Pitea si Marian Truta.

Alaturi de Anania si Oprita! Visam in anii ’90 cind m-am lansat. Iata ca uneori visele se implinesc.

3 Comments

  1. Nu esti singurul caruia i s-a implinit visul:)! Pt mine erau Oprita, Radu si Haulica – pe ceilalti v-am descoperit mai recent, dar onoarea e la fel de mare…

  2. 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment